Elke reis - ook je innerlijke
- begint met de eerst stap.

Je hoeft hem alleen te zetten.

Komt je dit bekend voor?

Krishnamurti zei het al

"Vrijheid bestaat uit het erkennen van grenzen”. En daar wil ik je graag bij helpen ontdekken waar jij je lekker bij voelt en dan de grenzen weer een beetje oprekken om te groeien naar een nog betere versie van jezelf.

Verlangens

Waarheen je ook gaat
Ga met je hele hart
Confucius.

Kijk omhoog
Dan zie je geen grenzen

Hoe werk ik?

Ik vind het belangrijk dat ik een echte ontmoeting met je mag hebben. Het is een avontuur wat we samen aangaan om te ontdekken wat jou weerhoudt om gelukkig te zijn. Ik help je om kracht te vinden in je zelf en ook je gezondheid zo goed mogelijk te krijgen. Daarbij vind ik humor ook heel belangrijk. Een beetje zelfspot zorgt ervoor dat gebeurtenissen opeens minder zwaar lijken, waardoor het leven een stuk lichter wordt. “Waar gelachen wordt komt het geluk graag binnen”.


De behandelmethodes die ik gebruik zijn volgens de Oosterse geneeswijzen. Deze geneeswijzen zijn al duizenden jaren oud en hebben een heel eigen kijk op ziekte en gezondheid. Het gezonde lichaam is het uitgangspunt. En is er een klacht, dan is de balans verstoort en moet deze hersteld worden.

Het is niet alleen belangrijk dat je lichamelijk hersteld, maar ook dat je emoties weer in balans komen. Eerlijk kijken wat je verlangens zijn en ontdekken hoe je deze zou kunnen bereiken, geeft je een blij gevoel en is heel goed voor je afweersysteem. Het doel is niet belangrijk, maar wel de weg ernaartoe! Met kleine stapjes kom je er ook en zie je meer onderweg!

werkwijzen

Recensies

Wat klanten over mij zeggen