Nieneke Dam-van Swaaij

Na jaren werkzaam te zijn geweest als kinderverpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, ben ik me gaan verdiepen in de westerse natuurgeneeskunde.  Dit, om een bredere en completere kijk te ontwikkelen op gezondheid en welbevinden van de mens.

In 2000 studeerde ik succesvol af aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen (HVNA) te Arnhem. Sinds die tijd heb ik een eigen praktijk in Losser.

 

In 2006 besloot ik me verder te verdiepen, deze keer in de oosterse geneeswijzen. De oosterse benaderwijze van gezondheid en ziekten spreekt mij erg aan. Ik volgde de vierjarige HBO opleiding aan de Nederlands School voor klassieke Shiatsu in Den Haag (NSKS). Deze opleiding heb ik inmiddels ook met succes afgerond. Het was een mooie verdieping en aanvulling van hoe ik tegen gezondheid en ziekte aankijk. Vooral het besef dat ieder mens uniek is en dus ook een unieke behandeling nodig heeft.

Sinds 2018 heb ik ook de ooracupunctuur bestudeerd en dat is een mooie ondersteuning van wat ik al aan opleidingen gedaan heb. 

 

Ik streef ernaar een brug te slaan tussen het reguliere en de complementaire (alternatieve) geneeswijzen vanuit een brede kijk op de mens en zijn gezondheid.

Klachten waarmee u o.a. bij mij terecht kunt:

Spijsverteringsklachten, huidproblemen, klachten aan de luchtwegen, stress, vermoeidheidsklachten, migraine, overgangsklachten etc.

Maar ook voor ontspanning (zie onder kopje Shiatsu) Weer in balans komen, geestelijk en lichamelijk, even tijd voor u zelf.

Praktijk Daya - Nieneke Dam

Scholtinkstraat 29

7581 GG  Losser

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Maandag - Donderdag: 9.00u - 17.00u  /  info@dayadam.nl

  • Facebook Basic Black

© 2019 by Praktijk Daya. Proudly created with Wix.com