Werkwijze

Intake:

Een eerste gesprek, ook wel anamnese genoemd,  duurt ongeveer anderhalf uur. Alle klachten worden uitgevraagd, maar ook de ziektegeschiedenis vanaf de geboorte tot nu toe. Dit gebeurt via een uitgebreide vragenlijst. Vaak is dit ook verhelderend voor uzelf hoe het nu eigenlijk echt met u gaat. 

 

Behandelplan:

Naar aanleiding van deze gegevens wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Ik kijk dan welke behandelmethoden het beste bij u passen.

Zo kan het dus heel goed zijn dat iemand met dezelfde klachten, toch een heel ander behandelplan nodig heeft.

Alles wordt bekeken, zowel fysiek als naar het geestelijke welbevinden. Het één staat nooit los van het ander. Juist door zo uitgebreid alles uit te vragen, word er een beeld verkregen hoe vitaal de cliënt is en wat voor type mens degene is.

 

Nog een belangrijk aspect is coachen en begeleiden van de cliënt. Ik geef handvatten mee wat betreft voeding, bewegingsoefeningen, leefgewoonten.  Zo krijgt u inzicht in uw (ziekte) proces.

Dit plan wordt altijd met u besproken voordat ik met de behandeling begin. Een plan slaagt alleen als u zich er ook helemaal in kunt vinden.

 

Vervolg consult:  

Na aanleiding van het behandelplan start de behandeling. Vaak zijn er enkele vervolgconsulten nodig.

Geisha gemaakt door Joke van Swaaij

Praktijk Daya - Nieneke Dam

Scholtinkstraat 29

7581 GG  Losser

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Maandag - Donderdag: 9.00u - 17.00u  /  info@dayadam.nl

  • Facebook Basic Black

© 2019 by Praktijk Daya. Proudly created with Wix.com