DayaDam

Heb je wellicht interesse gekregen in accupunctuur en mijn unieke en persoonlijke aanpak?

Het kan soms lastig zijn om een nieuwe behandelmethode uit te proberen, en ik begrijp heel goed dat je eerst meer wilt weten over hoe ik te werk ga. Daarom sta ik graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de voordelen die accupunctuur kan bieden. Mijn doel is om samen met jou te werken aan het verbeteren van je gezondheid en welzijn, en ik geloof dat accupunctuur daarbij een zeer waardevolle aanvulling kan zijn. Dus als je nieuwsgierig bent geworden of gewoon meer informatie wilt, neem dan gerust contact met mij op en ik help je graag verder!

Openingstijden

De praktijk is van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 18.00 uur open. Op vrijdag is praktijk Daya gesloten.

Telefonisch spreekuur

Ik heb een telefonisch spreekuur van maandag tot en met donderdag van 8.45 uur tot 9.15 uur.

Tarieven en vergoeding

Een eerste intake en behandeling duurt 1,5 uur.
De vervolgconsulten duren een 1 uur.

Eerste consult € 100,00
Vervolgconsult 60 minuten € 75,00 

Veelgestelde vragen
Na de behandeling kun je bij mij pinnen of contant betalen.
 
Je krijgt een factuur per mail, deze kun je dan declareren bij je zorgverzekeraar.

Je kunt gratis parkeren in de vakken aan de Scholtinkstraat.

De praktijk is dicht bij het centrum van Losser.

De bushalte die je het beste kunt nemen is bij de Maria Geboorte kerk. Vandaar uit is het 500 meter lopen naar accupunctuur praktijk Daya.

Zie Google Maps kaart.

Ik ben aangesloten bij de NVA en de RBCZ.

Dit is nodig om, als je aanvullend verzekerd bent, de kosten gedeeltelijk terug te kunnen krijgen. Kijk altijd even je polis na of je voor vergoeding in aanmerking komt. Deze gegevens  veranderen jaarlijks en worden ook aangegeven op de website van je verzekering.

Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen in 2023. Informeer bij je zorgverzekeraar wat de exacte vergoeding is die bij jouw pakket hoort.

NVA Acupunctuur praktijk Daya Losser De NVA heeft als doel het continue verbeteren en versterken van de kwaliteit van de Nederlandse acupunctuur zodat deze steeds aan de hoogste standaarden voldoet.

Soms kan het zijn dat, ondanks dat ik zo zorgvuldig mogelijk probeer te werken, er iets gebeurd waar je niet blij mee bent. Schroom niet en geef het aan, dan kunnen we er samen meestal wel uitkomen.

Praktijk AcupunctuurMocht het niet lukken dan kun je bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris hulp krijgen. Ik ben aangesloten bij de stichting zorggeschil. Doordat ik aangesloten ben bij de KAB voldoe ik aan de Wet kwaliteit klachten en en geschillen zorg (Wkkgz) Daar kun je rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding. Kijk hier voor meer informatie over hoe deze klachtenprocedure werkt. 

Beroepsverenigingen NVA Lid reg.nr: D4448

Praktijk AGB-code: 90(0)09054 en AGB–code: 90.030065

KvK: nr. 08219678

Rekeningnummer: NL81 RABO 0380352281 

Stuur me een e-mail

Ik beantwoord graag je vragen!

Afspraak plannen